Հ․ Շիրազ - Հին մանկություն

Չգիտեինք՝ աշխարհն ի՞նչ էր, մարդն ի՞նչ էր,
Մենք՝ դարդի մեջ, չգիտեինք՝ դարդն ինչ էր...
Ա՜խ, դեռ մանուկ մենք ծերացած, գլխիկոր
Շրջում էինք՝ անգիտությա՜մբ բախտավոր...

Կարդալ Ամբողջը

Պատրաստում ենք ազնվամորիով լիկյոր

am
patrastoum-enq-aznvamoriov-likyor

Բաղադրիչներ՝

ազնվամորի - 500գր

օղի - 500մլ

շաքարավազ - 500գր

 

Պատրաստման եղանակ՝

Ազնվամորին լցնել բանկայի մեջ և ավելացնել օղին: Փակել տարան և թողնել 8-10օր մութ և սառը տեղում: Ապա ցանցի միջոցով ազնվամորին առանձնացնել թուրմից: Ազնվամորին խառնել շաքարավազի հետ մինչև վերջինիս լուծվելը: Դա կարելի է անել ձեռքով կամ բլենդերի միջոցով: Կրկին ազնվամորին անցկացնել ցանցով՝ առանձնացնելով քաղցր օշարակը: Խառնել թուրմը և օշարակը, լցնել լիկյորը:

Թողնել լիկյորը հասունանա 7-10 օր մութ և սառը տեղում, որից հետո միայն համտեսել:

Լրահոս

Ամենաընթերցվածը

Նմանատիպ նորություններ