Երանի այն երիտասարդներին, որոնք գիտեն` ի՛նչ կարդալ, ե՛րբ կարդալ և ինչքա՛ն կարդալ:
Վազգեն Ա

Պատրաստում ենք իտալական կանելոնի

am ru
patrastoum-enq-italakan-kaneloni

Բաղադրիչներ

միս տավարի (աղացած) - 250 գր

սպագետտի - 250 գր

լոլիկ - 1 հատ

սոխ - 1 հատ

պանիր պարմեզան - ըստ ճաշակի

աղ - ըստ ճաշակի

պղպեղ սև - ըստ ճաշակի

պղպեղ կարմիր - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակ

Լոլիկն ու սոխը մանր կտրատում ենք: Միսը 10 րոպե բուսայուղով տապակում ենք, ավելացնում սոխն ու լոլիկը և տապակում ևս 5 րոպե (ըստ ցանկության համեմունքներ ենք ավելացնում): Կանելոնիները կիսով չափ խաշում ենք, պանիրը քերում, այնուհետև լցոնում ենք կանելոնիները:

Վրան առատորեն պանիր ենք լցնում և 15 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը: Բարի ախորժակ: 
 

Լրահոս

Ամենաընթերցվածը

Նմանատիպ նորություններ