Դավիթ Վանյան <<Մենք ձեզ հող չենք տա>>

Մենք ձեզ հող չենք տա, Այստեղ վերքեր կան, Այստեղ ոտքեր են ականով հատվել, Այստեղ ոգեղեն մեր զավակների Սուրբ հոգիներն են երկնքին փարվել։

Опубликовано Ծաղկի շուրթերից Воскресенье, 29 июля 2018 г.

Պատրաստում ենք իտալական րիզոտտո

am en ru
patrastoum-enq-italakan-rizotto

Բաղադրիչները

բրինձ 200 գրամ

մսի արգանակ 500 մլ

շամպինիոն 100 գրամ

լոլիկ 2 հատ  

գազար 1 հատ

պղպեղ 1 հատ

սոխ 1 գլուխ

ձեթ 3 թեյի գդալ

քրքում 1 թեյի գդալ

աղ և սև պղպեղ

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Պղպեղն ու գազարը փոքր խորանարդիկներով կտրատել, սոխը մանրացնել և բուսայուղով տապակել թուջե խորը թավայի մեջ մոտ 5 րոպե: Բրինձը լվանալ սառը ջրով, չորացնել, լցնել թավայի մեջ, ավելացնել տաք արգանակը: Եփել 15 րոպե մարմանդ կրակով, խառնել: Բրինձը վերցնել կրակից, քրքումով համեմել, աղ, սև պղպեղ ավելացնել: Պատրաստել սոուսը: Շամպինիոնները մանրացնել և 5–7 րոպե տապակել: Ավելացնել մանրացրած լոլիկները, աղ, պղպեղ, 5 րոպե շոգեխաշել: Մատուցել անմիջապես` սոուսի հետ: Զարդարել մաղադանոսով:

Լրահոս

Ամենաընթերցվածը

Նմանատիպ նորություններ