Պատրաստում ենք պանրով ֆրանսիական ապուր

am
patrastoum-enq-panrov-fransiakan-apour

Բաղադրիչները

կարագ 100 գրամ

ալյուր 2 ճաշի գդալ

մսի արգանակ 150 մլ

սպիտակ գինի 0.5 թեյի բաժակ

պանիր 750 գրամ

դեղնուց 2 հատ

թթվասեր 3 ճ.գ. 

մաղադանոս

սև պղպեղ

մշընկույզ

սխտոր

Պատրաստման եղանակը

Բարակ պատերով կաթսայի մեջ կարագը հալեցնել, ավելացնել ալյուրը, խառնել: Քիչ-քիչ ավելացնել տաք արգանակը, շարունակել խառնել: Ավելացնել գինին, մանրացրած սխտորը, պղպեղը և մշկընկույզը: Եռացնել, խառնել, ավելացնել քերած պանիրը: Երբ պանիրը հալվի, ապուրը պատրաստ է: Կոտրել երկու ձու, սպիտակուցներն առանձնացնել, դեղնուցը հարել թթվասերի հետ, ավելացնել ապուրի վրա և լավ խառնել: Ավելացնել պանրի կտորները և մանրացրած մաղադանոսը: Մատուցել տաք վիճակում, տապակած հացի կտորների և ճզմած սխտորի հետ:

Լրահոս

Ամենաընթերցվածը

Նմանատիպ նորություններ