Բանաստեղծությանս մայր ակունքը մայրենի հողն է, մայրենի լեզուն է, ազգի մշտատևության մեծ խորհուրդը։ Սրանց ավելացրած համամարդկային չմեռնող զգացմունքները
Հովհաննես Շիրազ

Պատրաստում ենք Սպագետտի կարբոնարա

am en ru
patrastoum-enq-spagetti-karbonara

Բաղադրիչներ

սպագետտի - 200 գր

խոզապուխտ - 5 կտոր

ձու - 2 հատ

սերուցք - 50 մլ

պանիր պարմեզան - 80 գր

Պատրաստման եղանակ

Խոզապուխտը բաժանել բարակ, երկար շերտերի: Խոզապուխտը տապակել թավայի մեջ: Եռացրած աղաջրի մեջ եփել սպագետտին:

Դեղնուցներն առանձնացնել սպիտակուցներից:  Խորը թասի մեջ խառնել դեղնուցները, կաթնային սերուցքը և ավելացնել պարմեզան պանիրը ՝ համեմելով աղով ու պղպեղով:

Եփվելուց հետո մակարոնը վերցնել կրակի վրայից և ավելացնել խոզապուխտը: Լցնել ձվի ու սերուցքի խառնուրդն ու արագ խառնել:

Վրան կարելի է ցանել պարմեզան պանիր և մաղադանոս ու անմիջապես մատուցել:




 

Լրահոս

Ամենաընթերցվածը

Նմանատիպ նորություններ