Պատրաստում ենք տապակած պանիր

am ru
patrastoum-enq-tapakac-panir

Բաղադրիչներ

պանիր սուլուգունի - 750 գր

պանիր պարմեզան - 30 գր

պղպեղ չիլի - ¼ թ/գ

ձու - 2 հատ

պաքսիմատ - 1 տուփ

պապրիկա - 1 թ/գ

աղ - 1 թ/գ

ալյուր - 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակ

Պանիրը բաժանո ւմ ենք ոչ մեծ կտորների։ Պարմեզանը քերիչով անցկացնում, խառնում ենք համեմունքների, աղի և պաքսիմատի հետ։ Ձուն աղի հետ հարում ենք պատառաքաղի օգնությամբ։ Այնուհետև սուլուգունին թաթախում ենք ալյուրի, ձվի ու պաքսիմատի մեջ և տապակում ենք։

Կաթսայի մեջ լցնում ենք բուսայուղն այնքան, որ պանիրները մեջը լողան։ Այնուհետև մաս-մաս երկու կողմից տապակում ենք պանիրներն այնպես, որպեսզի ոսկեգույն երանգ ստանանք։ Տապակելուց հետո պանիրները դնում ենք թղթե սրբիչների վրա, որպեսզի յուղը դուրս գա։ Մատուցում ենք տաք վիճակում։

Լրահոս

Ամենաընթերցվածը

Նմանատիպ նորություններ